Udavač Dušan Dvořák!


To: ovk@mvcr.czvkpp@mvcr.cz
12 trestních podnětů od svátku sv. Zuzany v lázni Roithové 11. srpna 2012 do výročí bratrské okupace 21. srpna 2012 





I.
Trestní podnět na Konosprej Jaromíra Kafky a Libuše Bushky Bryndové
Trestní podnět podávám s oporou odborného posudku soudního znalce - patologa Radka Matlacha z Liberce na Jaromíra Kafku, 9.4.1961 – 10.10.2012, 798 55 Ospelov.Eu, Cannabis Hemp Street No. 6 a Libuši Bushku Bryndovou, nar. 25.11.1956, bytem Zlukov 25, 391 81 Veselí nad Lužnicí za propagaci extrémně rizikové výroby a aplikace tzv. Konopsreje jako vysoce ohrožující metody výroby a aplikace konopného léku pro nemocné, při jehož výrobě se mohou lidé dvakrát zabít a trvale se zdravotně poškodit, na což na jaře 2011 Jaromíra Kafku a Libuši Bushku Bryndovou na popud Cappo di Tutti Capi cannabisterapie, psychoterapeuta a adiktologa Dušana Dvořáka,MMCA soudní znalec Radek Matlach písemně upozornil a oni stále nedbají a vysoce nebezpečnou a ohrožující recepturu dodnes neupravili, i když jsem je opakovaně napomínal, ať tak učiní a zabrání neštěstím!

Adresováno: Policejnímu prezidentovi jako součást 12 stížnost na nezajištění policejní ochrany členů výzkumu „Konopí je lék“ a spolupráce policie na mezinárodním výzkumném programu „Konopí je lék“ (2008-2012), viz http://podporujeme.blogspot.cz, kdy byly konkrétními státními zaměstnanci na vědomý popud „politiků“ jako byl ministr vnitra Ivan Langer od roku 2008 důkazně zabity a zmrzačeny tisíce nevinných občanů ČR léčící se konopím a tisíce občanů souzeny a kriminalizovány na základě vědomě neplatného zákona o návykových látkách a trestního zákoníku neoznámeného Evropské komisi k ochraně prodeje marihuany na černém trhu a ochraně farma mafiánského projektu „Marihuana do lékáren“ od dalšího nájemného vraha a zloděje z ODS - poslance Pavla Béma etc.!

Odůvodnění: Mohu na důkazech podepřených soudně znaleckým stanoviskem patologa Radka Matlacha doložit, že
1)    Při výrobě výtažku z konopí podle Jaromíra Kafky a Libuše Bushky Bryndové hrozí nemocným výbuch a těžké popáleniny nebo uhoření. Vysokoškolsky vzdělaný chemik v laboratoři Alberta Hofmanna v Edukativní konopné klinice, kterou jsem založil a vedl, Ing. Pavel Martínek dvakrát při výrobě výtažku (z cca nejméně 77 výrob) vybuchl a střepy lítaly po celé laboratoři a bylo štěstí, že Ing. Pavel Martínek je zkušených chemik a nedošlo k neštěstí: Vždy hrozí výbuch, když nejste expert na perkolaci, maceraci a destilaci při práci s 96% lihem (popáleniny, trvalé poškození). Lékařský benzín Ricka Simpsona při výrobě výtažku jsem v roce 2010 zavrhl jako nevhodné medium s negativními stopami ropy na léčivu. Jsem mj. tvůrce standardů kvality dobré praxe v cannabisterapii. Dalších nejméně konopných 33 výtažků zpracoval od roku 2010 Ing. Juraj Kořínek a nevybuchl – zabývá se vývojem nových léčiv a postupy pod supervizí Ing. Martínka u mne na pracovišti zdokonalili. Nedostanou však žádný doktorandský diplom Open Royal Academy, protože se oba rozhodli krást majetky Edukativní konopné kliniky. Na stáži a doktorandském studiu si ještě vydělávali a měli současně konopná léčiva a výstupy z výzkumu zcela zdarma i pro celou rodinu včetně mastí kdykoliv, a takto sprostě se zachovali hlavně k mecenáši výzkumu Jaromíru Kafkovi, to se prostě nedělá. O estébáckých praktikách pracovníků Edukativní konopné kliniky po mém odchodu na nemocenskou v červnu 2011 budu dokládat důkazy v trestním oznámení později.
2)    Při aplikaci Konospreje podle Jaromíra Kafky a Libuše Bushky Bryndové hrozí nemocným smrt vdechnutím částic do plic při nehygienickém domácí zpracování, které navrhují. Patologové vám šokové reakce organismu řeknou i s latinským názvem.  
3)    Při dlouhodobé aplikaci mediem Konospreje doporučovaném Jaromírem Kafkou a Libuší Bushkou Bryndovou hrozí nemocným trvalé následky, na což jsme je před rokem a půl upozornili a dali to na vědomí i našemu společnému kolegovi Ondřeji Lumíru Hanušovi. Avšak ti stále propagují jedovatý propylenglykol! Stejně tak není pravda, že je potřeba konopsrej plnit extraktem ze sativových hybridů, neboť tak neurčitý pojem je po nemocné zavádějící a neakcentuje vztah onemocnění a daného typu složení kanabinoidů.
 
4)    Při aplikaci Konospreje z toxické marihuany z velkopěstíren pod umělým osvětlením ČEZ,a.s. z černého trhu od neznámého dealera, pokud tak daný nemocný činí s výše uvedeným postupem domácí výroby Konospreje, se procento zmrzačených lidí zvyšuje! Staré receptury Jaromíra Ondřeje Mojmíra Kafky a také Libuše Bushky Bryndové jsou ty nejbezpečnější ze všech a dodnes platné a nepřekonatelně bezpečnější a levnější a jsou uvedeny na www.konopijelek.cz jako studie olomouckého týmu prof. Jana Kabelíka „Konopí jako lék“ z padesátých let.
5)    K tomu přidejme hrubé trestněprávně postižitelné lživé pomluvy na všechny, kteří si dovolí, kritizovat chyby Jaromíra Kafky a Libuše Bushky Bryndové, když je opakovaně od roku 2009 žádám, aby už ty svoje nevymáchané jedovaté držky plné závisti a záště zavřeli a že jsou jako impotentní čurák a smrdutá piča. Mám je rád a vážím si jejich vzdělání a kdyby nebyla čurák a piča, nebyli bychom kdokoliv na světě božím.

Slíbil jsem Jaromíru Kafkovi a Libuši Bushce Bryndové 30. července 2008 v Ospělově na výzkumnické farmě léčivých genetik konopí manželů Dvořákových při oslavě založení odborné společnosti Konopí je lék,o.s. a prvním veřejném turné „Konopí je lék“ po semináři na návsi v Ospělově (www.ospelov.eu) k výrobě konopné mastičky, ze které jsme ve výzkumu „Konopí je lék“ na důkazech opakovaně doložili, že konopná mast dokáže při určitém složení zabránit amputacím končetin nejméně 3 tisícům diabetiků v Česko- Slovensku ročně při minimálních nákladech a řekl jsem a zavázal se, že z předraženého a minimálně účinného britského „konopného léku“ Sativex s cenou dávek 25 tisíc Kč/měsíčně, což je dnešní průměrný měsíční plat a pro invalidy nedostupný lék, že po výzkumu „Konopí je lék“ ze Sativexu zůstane jen kvalitní bezpečný spray a náplň budeme plnit tím nejlepším konopný léčivem, co jako vzdělaní vědci víme. Pan Kafka a paní Bryndová však extrémně ohrožují nemocné, což do roku 2009 nečinili!

Když jsem trestně před členy vlády v prosinci 2009 veřejně věnoval cenu za www.konopijelek.cz  Jaromíru Kafkovi a Libuši Bushce Bryndové a osvobodil je v roce 2010 v odvolacím řízení soud za výrobu drog a fandila jim zcela oprávněně celá republika také díky naší rodinné sponzorské podpoře a podpoře třech nevládní organizací, které jsem s manželkou vybudoval jako zakladatele první evropské apatyky pro nemocné občany, a ne ovčany - Konopné apatyky královny koloběžky první (2009), myslí si, že mohou dělat vše jako já nebo pan Rick Simpson, s jehož konopným výtažkem, tzv. Fénixovými slzami jsem opravdu velmi dlouho váhal, jestli postup receptury v roce 2009 na www.konopijelek.cz zveřejnit včetně do té doby v ČR neznámého filmu „Útěk před lékem“
Nakonec jsem to udělal a výrobu výtažku Fénixovy slzy zveřejnil, i když se skvělému člověku a vědci z Hebrejské univerzity z Jeruzaléma Ondřeji Lumíru Hanušovi ježily vlasy, jak je to riskantní výroba léčiva (údajně je Lumír Ondřej Hanuš z Univerzity of Hebron, dle huliče skunků MUDr. Pavla Kubů, agenta „StB“ ve Straně Zelených, viz přednáška na Cannafestu 2010 o Rafaelovi Machumalanovi a rizicích konopí za asistence zkorumpovaných podvodníků z Legalizace a Konopy – Hana Gabrielová a Robert Veverka).
Kanaďan Rick Simpson z Phoenix Tears (http://phoenixtears.ca) dokázal, že se díky vědomostem z turné „Konopí je lék“ (2009 – 2010) vzdělává a dbá bezpečnosti výroby léčiva a nedávno zveřejnil na You Tube bezpečnou formu výroby konopného výtažku z mraženého lihu a není nic chytřejšího, než si kvalitní lék nejen na rakovinu takto udělat.

Většina nemocných savců však žádný konopný výtažek nepotřebuje.
Savci potřebují pouze vhodnou a netoxickou bylinu ke svému uzdravení, to je vše. Důkazů máme požehnaně. Jen vědět složení konopí (cca 2000 genetik) a dávkování např. k dané rakovině (cca 220 druhů), a to dnes neví s jistotou v symptomatické a kauzální léčbě pravděpodobně nikdo z evropských vědců Open Royal Academy a výzkumu „Konopí je lék“ ve Střední Evropě.

Před podáním obvinění na Jaromíra Kafku a Libuši Bushku Bryndovou prosím velmi pečlivě zvažte, abyste nebyli sami trestněprávně šetření při zneužití funkce úřední osoby, když vám dávám toto právní poučení:
1)    Podle analýzy Parlamentního institutu z března 2012 a opakovaných analogických rozsudků Soudního dvora v trestních a civilních kauzách máme 8 let neplatný a tedy i nevymahatelný zákon o návykových látkách a tedy i trestní zákoník ve věcech výroby a distribuce drog a ČR a SR hrozí mezinárodní arbitráž a desítky miliard z rozpočtu za podvody několika úředníků na ministerstvu zdravotnictví a spravedlnosti a vnitru! Pokud Jaromíra Kafku a Libuši Bryndovou obviní policie, žádám jít za všechny vědce a nemocné léčící se konopím do vězení, že bych způsobil další utrpení nevinným. Český stát na místo řádného finančního odškodnění Jaromíra Kafky a Libuše Bushky Bryndové a veřejné omluvy za trestní stíhání dodnes s rizikem nového stíhání a soudů těmto ani nevybudoval laboratoře a nezajistil hygienické prostředí pro vědecký výzkum a bezpečnou výrobu při klinickém testování vývoje nových konopných léčiv!
2)    Propagace vědeckého bádání není trestná a žádný občan není povinen mít doma laboratoř za 15 milionů korun a být erudovaný chemik a farmaceut, když má rakovinu, cukrovku atd. a lékaři mu jen a jen škodí a zabíjí jedy od farmamafie a nedovedou pomoci!
3)    Konopná léčiva nejdou patentovat, pro to o ně farmaceutické společnosti nemají zájem a nechtějí jejich užívání nemocnými, protože léčba je podle farmamafie byznys!
4)    Drogoví dealeři člověka poškodí někdy mnohem méně, než lékaři! Není potřeba černého trhu! Každý, kdo se naučí pěstovat rajčata, umí za čas vypěstovat to nejlepší konopí z tisíců druhů právě na svou nemoc ze stovek nemocí, kde konopí léčí důkazně a velmi šetrně a levně!
5)    Stejně tak si myslím, že nemá policie právo obvinit Ing. Pavla Martínka, nebo Ing. Juraje Kořínka za výrobu drog, ale naopak je má šetřit za rozkradení Edukativní konopné kliniky, poškození věřitelů a dodavatelů, podvody, pomluvy, zadržování cizí věci, těžká ublížení na zdraví a zneužití funkce při správě mnou svěřeného majetku, který jsem poctivě vydělal a vše vždy řádně zdanil více než desátkem jako blahé paměti za středověku!

Věřím, že 100% nemocných bude s Jaromírem Kafkou a Libuší Bushku Bryndovou soucítit, když zjistí, kolik let varují občany před prolhanou doktorskou farmamafií a „odborníky“ ze spolků zahrádkářů mafie „České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně“ a „Lékařské komory“.

Nežaluji Jaromíra Kafku a Libuši Bushku Bryndovou, vážený pane policejní prezidente, žaluji premiéra Petra Nečase, předsedkyni parlamentu Miroslavu Němcovou a všechny ty zkorumpované zmrdy z ODS, TOP 09 a k Lidem prdelí otočené soudružky a soudruhy, co roky vláčí nemocné po soudech a kriminálech a desetisíce nevinných lidí žijí ve strachu před policií a nutností oslovit dealery s jedovatým zbožím a pak aplikovat jakousi samoléčbu, jako by snad léčba nestačila! Slitování nemám ano před zmrdy ze Strany Zelených, ČSSD, VV a už vůbec ne před komanči, kteří jsou všichni předchozí, jen se přelakovali.

Jaromíra Kafku a Libuši Bushku Bryndovou jsem roky s rodinou a přáteli sponzoroval, dal jim s přáteli luxusně vydělat každému více než 100 tisíc korun na překladech a výzkumu výroby výbušnin, založil jsem na jejích pomoc v roce 2008 sbírku, vypracoval a zveřejnil a dodnes dělám právní osvětu a poučení pro nemocné, žádal jsem je v roce 2008 laskavě, aby se věnovali hlavně dokončení rukopisu „Konopná paní v procesu výroby Mordou“, ne vývoji nových léčiv v tak nebezpečných variacích zoufalých vědců, jakými jsme.

Pokud policie vleze na pozemek a do domu Jaromíra Kafky a Libuše Bushky Bryndové, něco jim sebere a začne je stíhat, tak zburcuji republiku jako v letech 2004, 2005 a jako v roce 2008, 2009 a 2010, protože Soudní dvůr v červenci 2012 zakázal monopol odrůdové banky a každý člověk si má právo vypěstovat konopí (viz C 59/11 (Association Kokopelli proti Graines Baumaux SAS) necertifikovaných odrůd i nad 0,3% THC a toto jednání je jasně hluboko pod hranou trestně právně postižitelného paragrafu 31 – přípustné riziko!

Mezinárodní právo je českému právu nadřazené a policie musí měřit THC na zahrádce každého pěstitele maximálně 10 den po odkvětu, jak určují evropské směrnice, takže vždy může mít občan konopí na zahrádce, protože do 100 m2 nemusí nic podle paragrafu 29 zákona o návykových látkách hlásit úřadům a toto legální konopí si pak může třeba u znalého kamaráda odborníka zpracovat na pokusnické účely dle paragrafu 5, odstavec 5 zákona o návykových látkách a produkty legálního konopí může i obchodovat, i když má konopí v květu před sklizní konopný vrcholík 33 % THC, což je zbytečně moc na většinu nemocí.

Vše lze činit v souladu se zákonem, když pěstujete na domácí zahrádce a ne ve velkopěstírně s umělým osvětlením ČEZ,a.s.!

Mám na rozdíl od Jaromíra Kafky a Libuše Bushky Bryndové mezinárodní i hanácký kredit, odborné i osvětové publikace, kasuistiky, studie, skripta pro studenty a stojí za mnou tři rektoři olomoucké univerzity, primátor Olomouce a hlavně rodina a Olomoučáci.

Víte, pane policejní prezidente, že k ochraně drogové a farmaceutické mafie trestní zákoník od roku 2012 zakázal Nařízením vlády č. 3/2012 Sb. na popud „expertů“ z Centra adiktologie ODS Lékařské fakulty UK pěstovat a zpracovávat i tzv. technické konopí, protože navrhl zlegalizovat do roku 2012 neveřejnou policejní metodiku pro měření THC v konopí používanou od roku 2004? Zeptejte se experta Tomáše Plísně Zimy, děkana Lékařské fakulty Univerzity Karlovy, parlamentního „experta“ Marihuany do lékáren.

Na svátek sv. Zuzany v lázni Roithové

11. srpna 2012

Dušan Dvořák, narozen 12.ledna 1962, Tylova 2, 779 00 Olomouc