Pomluvy z prosince 2011 měsíc na webu www.konopijelek.eu, cca 7 - 10 tisíc čtenářů

Vážení, s opravdovým zármutkem oznamujeme, že dne 09.12.2011 ve 14:15 hodin zastihla odborné společnosti Konopí je lék, o.s. a Atelier ALF, o.s. a program, ve kterém jsou mnozí z Vás zapojeni a současně pomáhá Vašemu zdraví prudká a nenadálá „rána“ v podobě zásahu protidrogového oddílu Policie ČR.Přes bezproblémovou prohlídku Policie ČR a námi jí podaná vysvětlení dne 8.11.2011 odpoledne provedla policie následující den z podnětu státního zástupce a na příkaz Obvodního soudu pro Prahu 3 v Edukativní konopné klinice tzv. „neodkladný úkon“, a bohužel zajistila mnohé hotové léčivé přípravky, jakož i mateční rostliny, semena a vzácnou genetiku aj. pro náš společný výzkum. Vše je bohužel důsledkem hanebného trestního oznámení podaného Mgr. Dušanem Dvořákem dne 6.12.2012 a doplněného jeho dalšími smyšlenkami ve vyjádřeních Policii ČR dne 8.12.2011.Pan Dvořák zřejmě nepřenesl přes srdce, že jeho neurvalé chování se většině členů společností již „zajídá“, jeho prolhané, sprosté, urážlivé a výhružné maily a blogy už zůstávají bez odpovědí, a zejména, že klinika pracuje a program pokračuje i bez něj, a to lépe.


Navíc - s tím jak noví odpovědní zástupci společností (když on sám se pod líbivými prohlášeními 11.5.2011 odpovědnosti vzdal) postupně odhalují i „ekonomické“ a jiné praktiky jeho a paní Dvořákové (byla v pozici účetní obou společností), zřejmě zapomněl na všechny tolik jím hlasitě proklamované ideály („zlegalizovat konopí - podnikat vše, aby nemocní mohli užívat konopí jako lék, lidská práva a demokracie“), a usoudil, že „nejlepší obrana bude útok“, a že „tisíckrát zopakovaná lež se stane pravdou“…
Nestane.

Věřte, že se i za tohoto stavu s mimořádným úsilím snažíme udělat vše pro to, aby program nadále pokračoval. Prosíme Vás však, abyste nám - než se k nám vydáte dle již dříve dohodnutých termínů návštěv - laskavě předem zavolali.

JAKÁKOLIV VAŠE POMOC PRO ZACHOVÁNÍ PROGRAMU JE NYNÍ OPRAVDU MIMOŘÁDNĚ POTŘEBNÁ DĚKUJEME VÁM PŘEDEMZa Konopí je lék, o.s. a Atelier ALF o.s.: Naomi Zamazalová M.A., B.A. J.M. Bém, MUDr. Radek Matlach, Mgr. Zbyněk Kopřiva, Ing. Juraj Kořínek, Ing. Pavel Martínek, Ing. Jaroslav Šobíšek, Mgr. Jaroslav Kabilka. Více k tomu (a postupně jak budeme získávat informace) – klikněte zdeŽádáme  klienty Konopí je lék,o.s., kteří si tak jako my přejí, aby klinika nadále fungovala, vyplnili tento dopis a poslali ho na info@konopijelek.eu.