K Valné hromadě zřizovatelů Edukativní konopné kliniky 17.března 2012 - DD

Milí přátelé a zakládající členové a bývalí statutární zástupci Art Language,o.s., Ateliéru ALF,o.s. a Konopí je lék,o.s. a jeho/jejich pracovníci nebo dobrovolníci, vážený pane Frici

Přijměte prosím tento dopis a pokud seznáte reagovat, reagujte tak, aby Vaši reakci znal každý oslovený.

Dnes je dozorčí rada Edukativní konopné kliniky, resp. dozorčí rada zřizovatelů (Ateliér ALF,o.s. a Konopí je lék,o.s.) Jaroslav Kabilka v Praze na výslechu na policii, protože naši rodinu s jemu podobnými podvodníky připravil o poslední peníze a majetky.
Víte, že majetky Edukativní konopné kliniky, resp. Ateliéru ALF,o.s. vytvořili manželé Dvořákovi a žádný Kabilka nebo Matlach nebo Zamazalová, kteří od 11.května 2011 vedou obě společně s dalšími lidmi, protože jsem je navrhl zvolit za mne jako statutárního zástupce - jsem už rok na nemocenské a čelím třem trestním řízením a s Radkou řešíme další tři soudní procesy kvůli AA a KJL a nezákonnému jednání úřadů a vedu cca 30 správních řízení. Do toho navíc okradení vlastními kolegy, hnus.
Matlachovi, Kabilkovi a Zamazalové píši v kopii, nerad mluvím o někom za jeho zády včetně zlodějů a podvodníků, jako jsou tito lidé.

Vás, pane Frici budu u policie žádat svědčit a doložit pravdivost našich slov, že Vám bylo vedením AA (Zamazalová, Bém) a KJL (Matlach, Kořínek), jak jste mi sdělil, odmítnuto v září a říjnu 2011 převzít mzdové účetnictví a účetnictví Konopí je lék,o..s a Ateliéru ALF,os. od roku 2008 a odmítnuto upravit pověření, kdy byla manželka žádána předat zpracované účetnictví k srpnu 2011, ale v červnu 2011 již byla v rozporu se zákony, stanovami a směrnicemi odstavena od účtů a fakticky znemožněno vykonávat profesi účetní.
Jak účelová je tahle níže uvedená výzva manželům Dvořákovým, můžete nejlépe dosvědčit právě Vy, pane Frici: http://edicepetlice.blogspot.com/2012/03/vyzva-manzelum-dvorakovym-z-31-rijna.html

Vás ostatní oslovení uvedu ve výpovědi policii s číslem vašeho telefonu, že můžete doložit, že Jaroslav Kabilka byl dozorčím radou již v Art Language,o.s., které založilo Ateliér ALF a Konopí je lék  a znal ekonomické směrnice Art Language.o.s. a Ateliéru ALF,o.s. a pokud jste byli nebo jste členy AA nebo KJL, že víte ze zápisů z Valných hromad z roku 2010 a 2011, že manželé Dvořákovi zapůjčili na provoz Edukativní konopné kliniky a realizaci výzkumu Konopí je lék v roce 2010 a 2011 celkem 500 tisíc korun, Dušan Dvořák si opětovně snížil plat (a to v roce 2011 na 8 tisíc měsíčně za cca nejméně 250 hodin práce měsíčně, víkendy v Praze apod.) a Dvořákovi byli letitými mecenáši AA a KJL a zaměstnanci AA od roku 2006 a víte, že majetky obou společností řešila smlouva o spolupráci mezi AA a KJL z roku 2010, kterou ostatně za nemálo peněz jako dozorčí rada Jaroslav Kabilka zpracoval, vše zde:

Vaše svědectví je pro úspěch v trestním řízení s náhradou škody důležité a nevím, jak jinak bychom mohli získat od těch podvodníků z AA a KJL peníze zpět. Jde o řadu trestných činů, nejen podovod, ale i útisk atd.
Třeba Kabilkovi a dalším zlodějům z AA a KJL dojde, že tři miliony odškodnění, které žádáme a zřeknutí více než  stomilionové pohledávky, kterou Kabilka, Matlach, Zamazalová a spol nevytvořili a nyní se chtějí těchto majetků zmocnit (mimo jiné nám zadržují majetky na klinice), třeba jim dojde, že je to férový návrh na mimosoudní vyrovnání.

Děkují za pochopení a mrzí mne, pokud vám jednání s policií způsobí nějaké časové ztráty, jde je však žádat uhradit.

Navrhnu vám podepsat čestné prohlášení o výše uvedeném, které by – zejména, pokud jej podepíše více členů a zainteresovaných lidí– pravděpodobně bude považováno za dostatečný důkaz a byli byste asi jen telefonicky žádáni dosvědčit, že jste to čestné prohlášení podepsali a pak byste možná už jen museli svědčit u soudu, možná ani to ne.

Mějte se hezky
Dušan

Od: Dušan Dvořák <dusandvorak@seznam.cz>
Datum: 14. března 2012 13:23
Předmět: žádost o spolupráci a pravdivé vyjádření svědectví
Komu: Petr Fric <Fric@ged.cz>, Radúz Šmahel <raduz@volny.cz>, Hana Baresova <hana.bares@bluetone.cz>, mei_liu@email.czmarcel.kovar@centrum.cz, Oto Kaděrka <info@otosport.cz>, Robert Novacek <kovadlina@razdva.cz>, Lenka Holá <Lenka.Hola@email.cz>, dita_palascakova@volny.cz, zuzana majer <zuzamajer@gmail.com>, Radomíra Dvořáková <radomira.dvorakova@gmail.com>, Smékal Luboš <lsmekal@gmail.com>, nynanany@seznam.cz, Hanka Skálová <hankaska@gmail.com>, jmjana <JMJana@seznam.cz>, Jana Jesenská <jessijana@gmail.com>
Kopie: Kabilka Jaroslav <kabilka@ged.cz>, Radek Matlach <radek.matlach@gmail.com>, Naomi Zamazalova <naomiekk@gmail.com>